Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого і творчого життя.

А нещодавно дружина знаменитості, Лілія, виставила зворушливе чорно-біле фото з коханим з однієї з романтичних фотосесій, які так любить влаштовувати зіркова сім'я.

Так, Лілія приміряла пікантне вбрання, що складається з блейзера-оверсайз з масивними гудзиками, а також шкіряного корсета з відкритими плечима і глибоким декольте, а сам шоумен ніжно обіймав дружину за талію, поки на його обличчя спадала невелика тінь.

Елегантний образ красуня доповнила вечірнім макіяжем з акцентом на очах, а також розпустила довге темне волосся. При цьому Лілія пожартувала, що нібито вийшла з тіні чоловіка.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Виходжу з тіні чоловіка ... 😂 😜 ♥ ️"

Фолловери не пройшли повз: "дуже ніжне фото🔥ви Класні❤️", " Вау😍 як красиво😍 😍 😍", " шикарне фото❤️🔥 🔥 🔥", " дуже красива фоточка🙂 🔥 😘", " дитинко, ти просто космос 🔥🔥🔥🔥🔥😍😍😍😍😍", "Які ж ви гарні!!!🔥 ❤ ️ ", "Яка краса божевільна😍 😍 😍", "😂красу ніяк не приховаєш🙌 🏻 💜".