Дніпряни показали, в якому стані знаходяться міські маршрутки. Відповідний пост опублікували на сторінці телеграм-спільноти «чорний список».

За словами автора повідомлення, маршрутка №124A знаходиться в жахливому стані – в ній брудно, душно і не провітрюється.

"Дніпровська маршрутка №124A. При все ще гуляючому коронавірусі, про яку дезінфекцію може йти мова? Та й взагалі: вікна не відкриваються, кондиціонер не працює, після спітнілих тіл повинні кожну поїздку мити сидіння", - пише обурений дніпрянин.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У коментарях інші жителі міста відзначають, що сервіс не відповідає вартості проїзду.

«Еге ж. А проїзд по 20 не хочете за такий сервіс?", - пишуть вони.

Деякі ж взагалі запропонували подивитися на те, що діється в інших містах.

«У Києві в другому тролейбусному депо взагалі ніхрена не роблять. Сміття тижнями валяється; дезінфекція-пара пшиков в салон з пульверизатора з хлоркою типу щоб хоча б пахло; тролейбуси не ремонтують, бо запчастин немає; про кондиціонери можна і не мріяти, поки їх не заправлять", - впевнені коментатори.

Нагадаємо, що Харківський водій тролейбуса довів пасажирів до білого напруження: "Я почув звук запальнички"

Як повідомляв портал " Знай.ua" , у маршрутці п'яний чоловік накинувся з кулаками на жінку з дитиною через місце: "невиховані!"

Також " Знай.ua " писав, що в Україні з'явилася парковка для "оленів": "завжди зайнято"