Відомий український співак і актор Сергій Бабкін часто ділиться з численними фанатами новими фото з особистого і творчого життя в Instagram.

Нещодавно дружина знаменитості, Сніжана, виставила серію яскравих кадрів, відправившись з сім'єю на канікули в один з готелів Бодрума, Туреччина. Так, зірка вирішила жартівливо показати очікування і реальність відпочинку з дітьми, адже Сергій і Сніжана - батьки Артура, Веселини і маленького Єлисея.

На першому знімку з каруселі красуня насолоджувалася смарагдовою водою з маскою для пірнання, примірявши чорне монокіні з глибоким декольте. На другому ж вперто надувала гумовий круг, поки під погами у Бабкіної було розкидано безліч пасочок.

При цьому дружина Сергія запропонувала аудиторії прибрати всі зайві очікування і жити сьогоднішнім днем.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"ОЧІКУВАННЯ➡️РЕАЛЬНІСТЬ
😂😂😂

Що потрібно в таких випадках робити!

Правильно!

Прибирати будь-які очікування‼️

Важливо вчитися не чекати, щоб не перетворюватися в Ждуна, який живе в майбутньому!

В майбутньому я схудну, коли мені підвищать зарплату, коли діти виростуть, коли зустріну ідеального чоловіка, коли здійсняться мої мрії, коли куплю гарне плаття і так далі, коли сяду на шпагат і так далі.....

Важливо вчитися отримувати задоволення в даний МОМЕНТ ‼️‼️‼️"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом-сфінксом.