Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, любить ділитися з фоловерами в Instagram фото з особистого життя.

Цього разу новими незвичайними кадрами привернула увагу її старша донька Соня Кіперман, якій 30 березня виповнилося 20 років. До слова, зараз дівчина живе в Каліфорнії, США, куди красуня вирушила на навчання в Віт'эр-коледж, щоб вивчати гуманітарні науки і мистецтво.

Юна знаменитість влаштувала пікантну фотосесію в міні-бікіні ніжно-рожевого кольору, насолоджуючись теплою літньою погодою і приймаючи сонячні ванни.

Красуня розпустила довге світле волосся, а "пляжний" образ доповнила аксесуарами у вигляді тонкого золотого пояса на талії, масивних сережок-кілець, численних браслетиків, а також підвіски. При цьому зірка продемонструвала струнку фігуру з різних пікантних ракурсів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Яскрава як мама і така ж чудова))", "красуня 😍 скільки родимок😍", "Ох вже ці родимки🔥 🔥 🔥", "яка красива 😍", "вся в родимках , напевно щаслива", "дуже гарна💙 💛".