Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, що демонструє на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію незвичайних знімків, змінивши імідж заради фотосесії та інтерв'ю для видання "JetSetter.ua".

Так, артистка приміряла відразу кілька вбрань: плаття з глибоким декольте смарагдового кольору, чорне облягаючевбрання з тонкими бретелями, суцільно посипаними стразами, пікантне боді.

Образи зірка доповнювала вечірнім макіяжем з акцентом на очах, а також різними аксесуарами: від масивного намиста до маски, яка прикривала частину обличчя Насті. При цьому виконавиця запропонувала шанувальникам вибрати кращий знімок з каруселі.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

"Part I ❤️

Яке з цих фото для @jetsetterua вам сподобалося найбільше?

1-8?

Пишіть в коментарях..."

Фолловери почали вибирати: "Боже, нереальна 😍", " Настяяяяяя ♥️♥️♥️♥️♥️", "яка краса ❤️❤️❤️❤️", "Ой йой йой", " Офігіти !!!😍 як же це красиво! 🔥🔥🔥", "🔥🔥🔥😍😍😍😍 Яка ж ви красива і сексуальна", " всі неймовірні😍 😍 😍".

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.