Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, що демонструє на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість прийшла підкорювати популярну серед зірок шоу-бізнесу соцмережу TikTok, де у Насті вже є своя армія фанатів з понад 2 мільйонів фоловерів. Каменських навідалася в гості до найвідоміших блогерів України з Whynot house, розігравши забавну сценку з блогером Олегом Машуковським.

Так, артистка нібито фліртувала з хлопцем під власний хіт "Красное вино", забувши про чоловіка Потапа. Олег теж нібито виявився зайнятий - незадоволена його поведінкою блогерка Настя Захандревич погналася за "коханим" на підборах і зі сковорідкою в руках.

"@kamenskux ти мене підставила 😭

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Тепер мені влетить від @_zakhandrevich_ ❤️🩹"

Фолловери не пройшли повз: "і десь одній Насті влетить від Потапа🗿 😂", "бігає на підборах. Вау.", "Дуже прикольне і ревниве відео!!) ❤ я радий те що ви відкрили свій дам хаус в Україні😍 😍 😍 💯", " Кращііі❤️❤️❤️❤️❤️🙌🙌🙌🙌", "зустріч двох Насть, то біда для Олежки🙈🙈🙈😂😂😂😂", "Вагон з оскарами вже виїхав".