Чоловік відомої української співачки і екссолістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Знаменитість є ведучим шоу "Мам, я роблю бізнес", де подорожує по різних куточках України, щоб розповісти численним шанувальникам про найдивовижніші і найцікавіші стартапи нашої країни.

Так, артист виставив кумедне відео зі зйомок другого сезону, рекламуючи популярний шоколадний батончик. Шоумен робив вигляд, що нібито голодний і незадоволений, відмовлявся від борщу і риби, не хотів працювати, поки не отримав заповітний десерт.

Володимир зізнався, що коли голодний - часто поводиться капризно, особливо з ранку, якщо не поснідає.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"Я супер весела людина, але якщо я не поїм...

Як то кажуть Ти - не ти, коли голодний!))

Ось ви які, коли голодні? Я, примхливий і капризний, як принцеса)) особливо це помітно вранці, коли я не встигаю поснідати і потрапляю в затор.

Всі мої розмови з командою - суцільний жах🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️. Тому заїжджаю на заправку і купую Snickers 🤘 🤘 🤘
По-перше, від солодкого я відразу стаю щасливим, по-друге, горіхи - це енергія ⚡️ 🤤 🤤 🤤 "