Нові зарплати членів Нацради підняли бурю в парламенті: "По 500 тисяч – щомісяця!"

Вже другий день поспіль увага Верховної Ради прикута до "Проекту закону Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення незалежності Національної Ради України з питань телебачення і радіомовлення" № 4107.

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

В Україні за добу потонуло три маленьких дитини – шукали місце, щоб сховатися від спеки

В Україні за добу загинуло троє неповнолітніх підлітків. Їх життя забрала вода, вони не змогли вибратися на суходіл та потонули.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Озеро, фото: Знай.ua
Озеро, фото: Знай.ua

"Народжують борщ і варять дітей": найсмішніші учнівські перли на ЗНО-2021

Найважливіший іспит на ЗНО – українська мова та література. Деякі складали окремо українську мову, однак це не врятувало майбутніх студентів від "фейлів" у їхніх творах. Смішними фразами з учнівських робіт поділилися вчителі, яким довелося перевіряти цю "творчість".

ЗНО, фото: Unian
ЗНО, фото: Unian

Українці можуть отримати землю під дачу, город або забудову: 10 обов'язкових правил

Українцям розповіли, що необхідно для угоди про перехід права власності на земельні ділянки. Про це повідомляє Міністерство юстиції України.

Город, фото: скріншот з відео
Город, фото: скріншот з відео

В Україні продовжили карантин до 31 серпня, - Денис Шмигаль

В Україні прийняли рішення про продовження карантину по коронавірусу – з масками, соціальною дистанцією і антисептиками ми не розлучимося ще найближчих три місяці. Про це заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Денис Шмигаль, скріншот: YouTube
Денис Шмигаль, скріншот: YouTube