У середу, 16 червня, в мережі з'явилося дивне відео, на якому зображений народний депутат від фракції "Слуга народу" Андрій Задорожний та його колега Михайло Новіков.

Так, під час пленарного засідання Верховної Ради Задорожний розминав спину Новікову. Мабуть, у народного обранця розболілася спина після важкої праці в парламенті.

Задорожний і Новіков, скріншот з відео
Задорожний і Новіков, скріншот з відео

Відповідне відео опублікував Telegram-канал "Картковий офіс".

"Дорогі друзі, подивіться як ніжно народний депутат партії Слуга народу Задорожний Андрій Вікторович розминає свого партнера по фракції Новікова Михайла Миколайовича! Самці в силу своєї статі, віку і маси навряд чи зможуть спаритися один з одним і висидіти кладку, але ніхто не може їм заборонити проявляти турботу про свого ближнього", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що українці вимагають призначити Дмитра Комарова міністром культури і "вето" для артистів з Росії.

Варто зазначити, що після того, як від представників Кабміну зажадали влаштувати "розбірки" зі скандальною дисертацією нардепа Іллі Киви, президенту України Володимиру Зеленському почали висувати не менш цікаві пропозиції.

Нагадаємо, нові зарплати членів Нацради підняли бурю в парламенті: "По 500 тисяч – щомісяця!"

Як повідомляв портал Знай.uа, штрафи від 51 тисяч, "зачистка" і зміни в Кодексах – Парламент ввів декларацію для всіх українців.

Також портал Знай.uа писав, що відбудеться в парламенті цього тижня: нові закони Зеленського і звіт про бюджет 2020.