Арсен Мірзоян показав, як займається рафтингом зі своїми дітьми. Відповідний пост з'явився на його офіційній Instagram-сторінці.

Відомий український артист Арсен Мірзоян має багатотисячну аудиторію шанувальників, тому він досить часто радує їх новими хітами або відеороботами. Щоб бути ближче зі своїми фанатами він активний в соціальних мережах.

Останнім часом артист досить активно взявся за свою фізичну форму. Він часто ходить в спортивний зал, А також грає у волейбол. Але найулюбленіший вид активностей для артиста - біг. Знаменитість регулярно демонструє фотографії зі своїх забігів по Києву.

Примітно, що до спорту він також долучає своїх дітей від першого шлюбу зі своєю дружиною Анною. Сьогодні, 16 травня, він показав, як активно відпочиває з ними, займаючись рафтингом. Судячи фото зроблені в Івано-Франківській області.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Буквальне значення фрази: "сплавити дітей"
, - пожартував він у підписі до фотографій.

Нагадаємо, 40-річна Тоня Матвієнко в коротенькій сукні сильно відірвалася на сцені: "Так хочеться...". Тоня Матвієнко З нагоди свого 40-річчя дала сольний концерт

Як повідомляв портал "Знай.uа" , Арсен Мірзоян отримав знаковий подарунок у день народження, але не від Тоні Матвієнко: "Став першим". Арсен Мірзоян відсвяткував свій день народження.

Також "Знай.uа" писав, що чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян втік від сімейних турбот на річку: "Попереду серйозні кроки". Арсен Мірзоян зізнався, що його чекає попереду