Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно живе і працює в Росії, підтримує контакт зі своїми прихильниками по всьому світу.

На сторінку знаменитості в соцмережі Інстаграм вже підписалося понад 7 мільйонів читачів. Ані Лорак регулярно публікує там красиві фотографії та розповідає про своє життя та творчість.

Цього разу артистка виклала знімок у красивій чорній сукні з пишними рукавами та оголеними плечима й заявила, що така повинна бути у кожної дівчини.

Ані Лорак, instagram.com/anilorak
Ані Лорак, instagram.com/anilorak

"Маленька чорна сукня - must have кожної дівчини ❤️ Як вважаєте?", - написала співачка. Ані Лорак

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Шанувальники Ані Лорак не змогли пройти повз нової фотографії своєї улюблениці і засипали Кароліну (справжнє ім'я співачки) численними компліментами.

"Каролінаааа, яка красива 😍 😍 😍", "Чорний колір — це ідеал. Він всім до лиця. Він завжди доречний і приголомшливо сексуальний. А ви як завжди чудові в будь-якому вбранні! 🖤", "Красуня в маленькій чорній сукні ❤️💥", "Красуня 😍❤️🖤", "Яка ви красива❤💎 🌹! Вам дуже личить ця чорна сукня ❤🔝!", "Вам так йде ця сукня, така красива 😍 😍 😍 🖤 лялечка💝!", "Абсолютно точно🖤 💃", "Ви Принцеса ❤ ️", - захоплюються співачкою у коментарях її підписники.

Нагадаємо, співачка Ані Лорак показала всій країні те, що втратив Мурат. Ані Лорак показала свою бездоганну фігуру

Як повідомляв портал "Знай.ua", Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Також "Знай.ua" писав, Alyona Alyona зізналася, як їй працювалося на одному майданчику зі Святославом Вакарчуком: "Не скажу що було просто". Зірки випустили спільну пісню