У спекотний літній сезон все більше зірок українського і російського шоу-бізнесу відправляються в райські куточки планети з блакитною водою і розкішними пляжами, а також не забувають демонструвати фігури в бікіні на своїх акаунтах в Instagram.

Нещодавно на офіційному акаунті шоу "Зірковий шлях" з'явився яскравий колаж, де шанувальникам запропонували оцінити форми співачок Ані Лорак і Насті Каменських.

Так, для порівняння вибрали кадр 42-річної Лорак в різнобарвному купальнику з пікантної фотосесії на Мальдівах, де виконавиця знімала свій кліп "Раздетая". 34-річна Каменських ж постала перед камерами в чорно-білому бікіні на одному з пляжів Тулума, Мексика, де знімала власне реаліті-шоу "Девочки рулят" з мамою Лідією Петрівною і кращою подругою Анною Андрійчук.

"Вогняна битва бікіні 🔥

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Знаємо, обрати занадто складно. Тим паче, коли позують такі красуні.

Втім, чий купальник вам подобається більше - Ані Лорак @anilorak чи Насті Каменських @kamenskux?

Пишіть в коментарях 😎"

Фолловери не пройшли повз: "за натуральність однозначно NK🤍", " Ані Лорак 🔥", " Каменських!і тільки тому що не зрадила своїй батьківщині🙌", "Я За Лорак. Вона хоч старша і народжувала, але фігурою Насті не поступається.🔥 ", "ну, думаю тут все ясно. все-таки на фоні Лорак, Настя трохи програє.", "Зовсім не складно, звісно Настя!".

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.