Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Нещодавно знаменитість виставила серію кумедних архівних кадрів з мандрівником, ведучим шоу "Світ навиворіт" Дмитром Комаровим, зворушливо привітавши колегу з 38-м днем народження 17 червня.

Так, артисти разом насолоджувалися сонячними днями, сидячи на зеленій галявині, а сама Ольга, незважаючи на 30-градусну спеку, приміряла теплі подарунки від Дмитра, привезені з далеких країн: шапку, тапочки і рукавички.

Зірка побажала шоумену щастя, а також назвала добрим другом і зазначила, як багато у них спільних спогадів. Фреймут зізналася, що Комаров нагадує їй живого літературного персонажа з книг культових Джека Лондона і Даніеля Дефо.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Діма, @komarovmir, З Днем народження! 🥂

У нас з тобою стільки веселих спогадів. Іноді мені здається, що ти - літературний персонаж Джека Лондона, Даніеля Дефо.

Нереальний і надійний друг!

Будь щасливим. P.S. Фото давнє, на мені подарунки від Діми, які він привіз з далеких далей.

На вулиці спека 30 градусів …"

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на "Інтері".