МОЗ спільно з українськими вченими створив "Калькулятор життя", який може порахувати приблизну тривалість життя людини.

Про це повідомила пресслужба ЦОЗ.

Так, українцям пропонують підрахувати приблизну тривалість свого життя за допомогою спеціального калькулятора. Для цього потрібно приділити кілька хвилин і відповісти на питання тесту.

Так, питання стосуються факторів, які впливають на наше довголіття:

  • харчові звички
  • місце проживання
  • фізична активність
  • ставлення до свого здоров'я
  • доступ до медпослуг.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також, важливу роль відіграє наявність або відсутність поганих звичок, таких як, вживання алкоголю і куріння, і наявність певних захворювань.

У МОЗ зазначили, що до кінця ніхто точно не знає, скільки років кожному відведено, але фахівці створили "Калькулятор життя", спираючись на сучасні дослідження та наукові знання.

Як за допомогою "калькулятора життя" підрахувати тривалість життя:

1 крок: Зайти на сайт.

2 крок: Заповніть абсолютно всі пункти опитувальника.

3 крок: Отримайте свій результат і проаналізуйте, які звички впливають на ваше довголіття.

4 крок: Поділіться своїми результатами з друзями (при бажанні).

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна закликала українців "завести" ноги заради благородної мети: малюки чекають. 42-річна знаменитість анонсувала масштабну акцію " Твої кілометри рятують життя"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Без батьків та іграшок: МОЗ змінило правила в дитячих таборах. МОЗ оновило вимоги до закладів, де проводитимуть оздоровлення дітей у період карантину.

Також «Знай.иа " писав, що Головний убір і сонцезахисний крем: як правильно засмагати без шкоди для організму, поради від МОЗ