Відомий український продюсер і репер Потап, чоловік Насті Каменських, активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує уривки особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість з нагоди 40-річного ювілею випустив альбом "Без реклами", до якого увійшли відразу 12 треків: "Без рекламы", "Лилипуты", "Кровь и любовь", "Экзорцизм", "Ровно", "Оригами", "Ради тебя", "Вышиванка", "Снегири", "Звезда", "Песня, похожая на другие песни", "Київ".

Так, артист 17 червня представив кліп на композицію "Экзорцизм", де з'явився в гамівній сорочці. Кохану шоумена зіграла дівчина на ім'я Анастасія, яка з'являлася в кадрі в спідній білизні і з оголеними грудьми, ніжно обіймала Олексія.

Виконавець зізнався, що відеороботою хотів показати силу любові і зазначив, що лінія кліпу повторює лінію його власної долі, посилаючись на їх з дружиною Настею Каменських відносини.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Головний герой - творець, який охоплений пристрастями. До того, як відбувається доленосна зустріч з Любов'ю, його душа сповнена терзань і протиріч.

Героїня - уособлення любові, вона грає вирішальну роль в долі Героя: виліковує його душевні рани, робить його краще і сильніше, утихомирює його, подібно обряду екзорцизму..."

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.