Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, що демонструє на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила архівне ніжне селфі з Тулума, Мексика, де знімала власне реаліті-шоу "Девочки рулят" з мамою Лідією Петрівною і подругами. Так, артистка вирішила трохи поностальгувати, переглядаючи серії проекту, сумуючи за теплими краями.

Зірка приміряла білосніжний топ від бікіні і спідницю, доповнивши елегантний образ золотими аксесуарами у вигляді сережок-кілець і тонкого намиста, а також вечірнім макіяжем з акцентом на очах.

При цьому виконавиця поцікавилася у своєї аудиторії, яка серія реаліті сподобалася їм найбільше і чому.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Mood of the day: скучити за Мексикою і захотіти переглянути "Девочки рулят" 🤍

До речі, я ж ще не питала у вас: яка серія нашого реаліті вам сподобалася найбільше?

І чому?"

Фолловери не пройшли повз: "це найкраще, що я дивилася за останній час! 👍 🔥 Стільки позитиву, стільки любові ❤ ️ оператору Ромчику окреме захоплення!!! Знято просто ВАУУУ!!! 😍 Дівчатка всі неймовірні красуні і розумниці! P️ P. S. А найулюбленіша серія, ну звичайно ж, коли приїхав Льоша 🤗", "Всі❤️ Кожна особлива))", "Сексі", "мені сподобалося все реаліті цілком 👍 👍 дуже хочеться побільше влогів на каналі,як в старі добрі часи".