Стало відомо про те, що в четвер, 17 червня у Верховній Раді сталася бійка. Народні депутати Микола Тищенко та Ілля Кива зчепилися прямо біля трибуни.

Про цю подію гуде вже весь Інтернет, і навіть колеги чоловіків не можуть стримати емоцій, і діляться роликом у своїх блогах. Наприклад, народний депутат Жан Беленюк також не залишився осторонь, і опублікував ролик у себе на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Справа в тому, що голова Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Микита Потураєв з трибуни вигукнув, звертаючись до політичної сили "опозиційна платформа - за життя".

"Епоха бідності і брехні закінчиться тоді, коли повсталий народ витягне цю фракцію, стан якої можна порівняти з річним бюджетом України і розстріляє" - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Після цього в Раді почалася бійка, зокрема, Микола Тищенко побився з Іллею Ківою.

Жан Беленюк у своїй публікації пише: "Сьогодні в Раді день Греко - римської боротьби 🙂у сутичці Тищенка-Ківа, перемогу здобув Микола Тищенко, виконавши витіснення суперника за допомогою захоплення "рука знизу", що оцінюється в 1 бал!".

Також, народний депутат не міг стриматися, і не відзначити, що Ілля Кива кандидат наук, а ось Микола Тищенко майстер спорту, тому було очевидно хто переможе.

Спікер Верховної Ради намагався всіх заспокоїти, і оголосив перерву на 15 хвилин, після чого Потураєв вибачився публічно.

Нагадаємо, раніше 15-річна "фанатка" Путіна з Києва виправдалася за нелюбов до солов'їної: "Я не виняток"

Як повідомляє портал "Знай.иа" Фанатка Путіна пригостила українців" російською " кавою і кулею вилетіла з роботи

Також "Знай.иа" писав, що Скандальну Більченка можуть звільнити з Драгоманова: звернення викладачів до "Російської" проффесорші.