Популярний телеведучий, актор і учасник гумористичної програми "Дизель шоу" Єгор Крутоголов вирішив висловитися на тему соціальних мереж.

У своїх останніх stories в соціальній мережі Instagram він задався питанням, навіщо люди знімають ті самі stories.

У цей момент чоловік їхав у своєму автомобілі, і вирішив розважити шанувальників новим контентом. За сучасними мірками, чоловік не особливо активний користувач соціальної мережі-кілька постів в пару тижнів, Проте, тим не менш, йому вдалося зібрати практично стотисячну аудиторію.

"Ось, задався питанням. Навіщо люди знімають stories? Навіщо це їм? Невже ось така висока потреба в соціальному обговоренні, в соціальному якомусь прийнятті, оцінки ваших засуджень, вашого зовнішнього вигляду, ваших дій " - говорить чоловік у своїх роликах.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Чоловік не може зрозуміти, невже це настільки необхідно людині, що він знімає короткі ролик для своїх шанувальників, і які можна подивитися лише в найближчі 24 години.

На цьому ролики обриваються, на незакінченої думки. Чи продовжить свій спіч чоловік пізніше-невідомо. Покаже час.

Нагадаємо, що Єгор Крутоголов є актором, телеведучим.

Є художнім керівником і актором проектів "Дизель Студіо": "Дизель Шоу", "Дизель Ранок", скетч-кома "На трьох", серіалу "татусі", "татусі".

Нагадаємо, якою була Марина Поплавська в молодості: архівні кадри з покійною зіркою"Дизель Шоу".

Як повідомляв портал Знай.ua, зірка " Дизель Шоу "Нікішин похвалився головним досягненням за весь рік:"приміряв на себе".

Також, Крутоголов з "Дизель Шоу" показав красуню-дружину: "Молодята з 15-річним досвідом"»