Сьогодні 18 червня, а це значить 9 місячний день, який почнеться з 12:53. Місяць сьогодні без курсу з 06:54 до 11: 3, про це повідомляє Телеграм-канал "Доленосний Гороскоп".

У цей день астрологи радять багато бути на природі, в спокої і самоті. Також сьогодні потрібно віддатися творчості або ж відвідати виставку або яку-небудь виставу в театрі. Також сьогодні сприятливо робити різні процедури краси, міняти імідж або сідати на дієту. Ще астрологи рекомендують сьогодні займатися активними продажами або ж парними заняттями зі своїми половинками.

Гороскоп, скріншот з відео
Гороскоп, скріншот з відео



Але існує ряд справ від виконання яких астрологи радять утриматися. Не потрібно починати 18 червня нові справи або брати кредит. Також несприятлива покупка будинку або тварини в цей день. У цей день астрологи радять не переоцінювати себе і не робити справи на перспективу. Також несприятливі сьогодні походи до мамолога або ж заняття спортом.

18 червня постарайтеся не реагувати на негатив і взагалі поменше проявляти емоції. Найкраще сьогодні просто "залягти на дно". Сьогодні ваші бажання і помисли повинні бути чисті. Якщо в недалекому минулому хтось вас образив-вибачте його, щиро побажайте йому щастя - це послужить ефективним методом боротьби з негативною енергетикою дня.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще


Сни 18 червня:

Сни в цей день можуть бути дуже страшними, болісними. Не виключено, що всю ніч ви можете страждати від кошмарів, а, прокинувшись, відчувати себе жахливо. У вас буде стан повного виснаження і розбитості, навіть легкої депресії.

18 червня символ Дня миша

Сьогодні астрологи радять проводити потужну практику, яка наситити вас енергією. Вона складається з 2-х частин, виконати потрібно обидві:


■ З 11-13 проводимо легке прибирання - годину на південному заході, годину на північному заході.
■ З 17-19 годин в тих же секторах запалюємо свічки (по одній в кожен сектор).

Цього не варто робити, якщо ви народилися в рік Щура

18 червня, що сьогодні за день?

- Міжнародний день пікніка

- Міжнародний день суші

- День народження дитячої коляски

- Всесвітній день гармонії

- День дільничного офіцера поліції

- День любителів риболовлі

- День стійкої гастрономії

- Міжнародний день паніки

Сьогодні іменини святкують:

Анастасія, Аполлон, Арій, Василиса, Віктор, Галина, Дорофей, Ігор, Кондратій, Костянтин, Леонід, Маркіан, Ніка, Павло, Федір, Марк.

Нагадаємо, раніше гороскоп від легендарної Ванги: ці знаки Зодіаку в березні можуть сміливо " забирати своє"

Як повідомляє портал "Знай.ua" Карпатський мольфар напророкував Україні несподіване майбутнє: яким буде 2021

Також "Знай.ua" писав, що прогнози Ванги і Нострдамуса на 2021 рік: ліки від раку, удар метеорита і "кінець" Трампа