Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram, радуючи численних шанувальників свіжими постами з творчого та особистого життя.

Нещодавно знаменитість заявила, що вони з чоловіком, 48-річним російським фотографом і продюсером Асланом Ахмадовим розлучаються після 6 років шлюбу, пара виховує спільну дитину - сина Табріза.

Так, артистка не сумує і вже показала нового забавного "співмешканця" - ним став спритний робот-пилосос. Зірка виставила коротеньке відео з домашнім помічником, розхвалюючи техніку і жартівливо відзначаючи, що той - справжній мужик, адже "допомагає своїй коханій жінці".

Виконавиця зізналася, що назвала пилосос чоловічим ім'ям і грайливо запропонувала вгадати шанувальникам, яким саме.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Вгадайте, яким чоловічим ім'ям я назвала свого🤣нового?"

Фолловери не пройшли повз публікації і почали вгадувати: "Іра, він пилососить, а не миє 😂", " Діма🔥", " Льоня, Леонід-Діамант🤣 🔥", " ми називаємо нашого бродяга))))"," мого звуть Петя😂"," альфа самець!", "Хочу собі такого мужика😂 😂 😂 😂 😂".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.