Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram, радуючи численних шанувальників свіжими постами з творчого та особистого життя.

Нещодавно 51-річна знаменитість стала героїнею шоу "Мій секрет", ведучою якого є Маша Єфросиніна. Так, артистка видала кілька особистих таємниць, вражаючи історіями з життя не тільки зіркову колегу, але безліч українців.

Зірка не соромилася давати відповіді навіть на відверті питання і заговорила на містичні теми. Виконавиця зізналася, що незважаючи на автопарк з трьох автомобілів ніколи не водила машину і боїться сідати за кермо - у неї є особистий водій. Ірина зізнається, що передчуває велику небезпеку за кермом - Білик здається, що вона розіб'є авто і "розіб'ється сама".

автомобілі Ірини Білик, скріншот YouTube

"Мені здається, що коли я сяду за кермо, я відразу розіб'ю машину і, звичайно, розіб'юся сама.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Я так бачу."

При цьому Ірина продемонструвала своїх "залізних коней": електромобіль Nissan Leaf артистка використовує для прогулянок з молодшим сином Табризом, мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter - друг Білик на гастролях, а іноді і зовсім другий будинок зі спальним місцем. Улюблений автомобіль співачки - електромобіль Tesla Model 3, подарований її другом.

Ірина Білик, скріншот YouTube

Ірина Білик, скріншот YouTube

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ірина Білик у сльозах розповіла про важкохворого брата

Також 51-річна Ірина Білик розлучається з чоловіком, українці вражені

А ще 51-річна Ірина Білик на "Масці" вразила українців зовнішністю