Відома українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько часто радує публіку новими постами на своєму акаунті в Instagram, демонструючи моменти особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість буквально приголомшила численних шанувальників несподіваною новиною - виявляється, зірка стала мамою втретє, народивши хлопчика Луку.

Так, 34-річна артистка виставила зворушливе фото, будучи ще вагітною, позуючи в облягаючому платті чорного кольору на тонких бретелях, а серед добродушних коментарів знайшлися недоброзичливці, які нібито заявили, що Анастасія не може бути хорошою матір'ю через татуювання на тілі.

Зірка не стала мовчати і провела опитування в своїх Сторіс, де запропонувала серед чотирьох рандомних жінок вибрати тих, хто на думку аудиторії не заслуговує бути мамою. Пізніше виконавиця показала результати опитування, зазначивши, що мама - це не зовнішній стан, а виключно внутрішній.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Я думала буде гірше. Гортайте далі і зрозумієте про що я ♪

Після коментаря цієї особи, що моє тіло "фу", або я "фу", не зовсім зрозуміло🙈але, з дуже чітким посилом👉 що я жах-матуся. Я вирішила зробити експеримент в Сторіз. запропонувати вибрати вам, хто на фото не заслуговує бути мамою.

Вибір падав між дівчатами з тату, пірсингом і жінкою з остеогенезом ( хвороба, через яку кістки занадто крихкі і не ростуть) і звичайно, на мою думку, правильним варіантом - заслуговують всі.

Хто визначає, як виглядає хороша мама??? І чи є стандарти материнської краси?

Друзі, ну коли ж всі зрозуміють: робити тату чи ні, колоти пірсинг чи ні, бути мамою чи ні - це справа особисто кожного і не впливає на силу і якість материнської любові..."

Нагадаємо, раніше Анастасія Приходько розповіла про знущання над нею продюсера Йосипа Пригожина

Як повідомляє портал "Знай.uа" Анастасія Приходько викликала поліцію через старшу доньку

Також "Знай.uа" писав, що Приходько сказала, що думає про концерти Моргенштерна в Україні