Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, що демонструє на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила стильний спільний кадр з кращою подругою, колишньою дружиною виконавця Позитива, дизайнеркою Анною Андрійчук. Так, обидві зірки позували в ніжно-блакитних футболках-оверсайз з власної колаборації "Девочки рулят", демонструючи бронзову засмагу і стрункі ноги.

Настя доповнила образ макіяжем з акцентом на очах і грайливою зачіскою з двома хвостиками, а Анна - аксесуарами у вигляді масивних сережок-кілець і тонкого браслета на руці.

Варто відзначити, що виконавиця познайомила свою аудиторію ближче з кращою подругою і мамою Лідією Петрівною під час зйомок реаліті-шоу "Девочки рулят" в Тулумі, Мексика.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

"Grls Rule 💙🤟

Я так рада, що Вам подобається наша з @annchoo_brand колекція 🥰

Залишилося зовсім небагато одиниць😍"

Фолловери не пройшли повз: "красуні", "виглядає класно", " чудово))))", " Вау❤️❤️❤️", " дівчатка такі дівчатка😍"," круті дівчатка😍😍😍😍😍😍😍", "Красуні", " Класні фотки👍".