Відомий український співак і актор Сергій Бабкін часто ділиться з численними фанатами новими фото з особистого і творчого життя в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділився з шанувальниками радісною новиною - 18 червня їх з дружиною Сніжаною молодшому синові Єлисею виповнилося два роки.

На честь урочистої події виконавець виставив зворушливі чорно-білі знімки з малюком, адже зіркова сім'я не показувала обличчя рідного хлопчика до травня-місяця 2021. Так, зірка зазначив, Як щасливий, що зовні син схожий на нього, а також зізнався, що не уявляв, як вони раніше жили без Єлисея, якого ласкаво називають "лисеням".

До слова, Сергій і Сніжана разом виховують трьох дітей: 14-річного Артура від попереднього шлюбу Сніжани, 10-річну Веселину і 2-річного Єлисея.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Неможливо уявити, що його колись не було!

Здається, що він був завжди. Так і є.

Він вже давно з нами. Просто чекав того моменту, коли ми будемо готові.

Моє яскраве, тепле, гігантське Сонце! Нарешті моя копія😉"

Привітала маленького Єлисея і мама Сніжана, показавши, яким був новонародженим син.