Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

З недавнього часу зірка підкорює соціальну мережу Patreon, де ділиться з аудиторією закуліссям особистого життя і різних зйомок, а цей раз не став винятком.

На офіційному фан-акаунті знаменитості з'явилося коротенький відео-тизер репетиції власного CYBER-шоу, адже Тіна стала хедлайнером музичного фестивалю Atlas Weekend 2021, який пройде з 5 по 11 липня в Києві.

Виконавиця активно готується до концерту і збирається дивувати не тільки голосом, а й трюками, які виконає за підтримки призера європейських змагань зі стантрайдингу Андрія Головні. На відео Кароль стала на сидіння мотоцикла, що газує на швидкості, і проїхалася, тримаючись лише за плечі каскадера.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Тіна Кароль пересіла на мотоцикл для трюків на сцені.

Співачка продовжує підготовку сольного шоу для Atlas Weekend.

Тіна Кароль репетирує шоу-номер на мотоциклі за участю чемпіона України та призера європейських змагань зі стантрайдингу - Андрія Головні.

Кадри репетиції вийшли в третьому трейлері фільму підготовки поп-діви до грандіозного шоу на фестивалі Atlas Weekend.

Для виконання однієї з пісень Тіна стає на сидінні мотоцикла, що газує на швидкості.
Планується, що Андрій Головня - каскадер виконуватиме на сцені складні трюки на мотоциклі разом зі співачкою. "Це дуже небезпечно", - говорить в ролику виконавчий продюсер шоу Максим Туканов..."

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату