Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила в Алмати, Казахстан, де провела фан-зустріч, відвідала місцеві визначні пам'ятки і дала кілька відвертих інтерв'ю, в тому числі на радіо "Lux FM".

Так, артистка вирішила креативно відповісти на компрометуюче питання про їх з молдавським виконавцем Даном Баланом можливий третій дует, адже парі приписують роман не перший рік. Варто відзначити, що зірки вже записали всі спільні композиції - "Домой" і "Помнишь".

Точної відповіді співачка не дала, лише почала жартувати, що вона не Ванга і не може знати всього на світі.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Що ви "буде чи не буде", я що, Ванга чи що?

Ви мене запитайте що-небудь ще!

А чи буде кінець світу?

А чи буде потоп, а чи буде сонце світити тисячу років?"

Фолловери не пройшли повз: "майстер йти від питань😂"," сувора сьогодні, ні?) ", "Але вона не сказала-Ні!! Це багато значить😂 🙌 🙌 🙌", " Таак.. З ймовірністю потопу або кінця світу, ймовірно😂", " як не вбили цю дівчинку, яка задавала питання😂", "якось різко вона відповіла...".