Володимир Дантес і Надія Дорофєєва частенько радують своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать мільйони людей.

На сторінку Дорофєєвої підписано п'ять мільйонів чоловік, а на Володимира Дантеса - 630 тисяч. Минулого тижня виконавиця виклала довгоочікуваний реліз під назвою "Почему" з кліпом на нього. А зараз надія продовжує згадувати про перший сольний концерт і dofamin, яким було наповнено Захід.

Володимир Дантес і Надя дорофєєва, фото з Інстаграму
Володимир Дантес і Надя дорофєєва, фото з Інстаграму

Дівчина вирішила влаштувати трансляцію в TikTok з яскравими моментами її виступу. Вона обіцяє, що буде дуже жарко.

"Хочу, щоб ми разом ще раз поринули в dofamin, яким був наповнений мій перший сольний концерт в Києві! Підключайтеся до ексклюзивної трансляції TikTok 18.06 о 20: 00, щоб побачити найяскравіші моменти виступу! Буде🔥", - пише Надія Дорофєєва.

Надя Дорофєєва, instagram.com/nadyadorofeeva/
Надя Дорофєєва, instagram.com/nadyadorofeeva/

"Включили повідомлення і чекаємо🙌 🏼 🔥", "Це не можна пропустити!! Ми чекаємо🔥", "Всім dodofamily будемо на трансляції!🙌❤ ️🔥", "Обов'язково буду на трансляції", "Я була на концерті, але з великим задоволенням ще раз занурюся в цю нереальну атмосферу😍🤍🥰 ", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Володимир Дантес застряг у кріслі і насмішив Надю Дорофєєву: добре відгодувала

Як повідомляв "Знай.ua", Дантес зібрався на побачення, але не з Дорофєєвою

Знай.ua писав, Володимир Дантес перетворився на "принцесу", навіть борщ їсти відмовився: "Примхливий і шкідливий"