В основному Telegram-канал "Чорний Список" публікує фотографії та відео користувачів, які пов'язані з поганою або зіпсованою продукцією в тому чи іншому українському супермаркеті або магазині.

Раніше ми вже розповідали, як українець придбав морозиво продуктової марки "Ласунка" за 33,70 гривень і помітив чужі волосся, присутні в десерті. Чоловік навіть прикріпив кілька фотографій з безліччю доказів того, що волосся не були вставлені ним особисто.

Морозиво з волоссям, фото: Telegram
Морозиво з волоссям, фото: Telegram

А зараз в одному з київських супермаркетів "Сільпо", який знаходиться на Лісовому проспекті, 39, жінка відобразила гнилий помідор, який знаходився целофановому пакеті і ще міг бути проданий кому-небудь.

"Помідорка вже згнила, але все ще сподівається бути купленою. #Київ", - йдеться в публікації.

Гнилий помідор, скріншот: Telegram
Гнилий помідор, скріншот: Telegram

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"100% Уцінка", "Товар - уцінка, другосортниця, зараз літо, швидко псується. Не встигають перебирати, до вечора знімуть з продажу. Можна звертатися до адміністратора, знімуть відразу ж", "Не встигають перебирати, тому що економлять на персоналі. Один і той же касир зривається і біжить розкладку робити, потім перебирати, потім знову на касу. У 2013-му теж працював у супермаркеті. Там касири працювали на касі, викладкою займалися одні, а овочами інші. А зараз найдорожчі ефективні менеджери вирішили. що з цим впорається і одна людина. Залишилося ще обов'язки охоронця навісити на касира і буде відмінно", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Telegram ("Чорний Список")
Коментарі, скріншот: Telegram ("Чорний Список")

Нагадаємо, Ашан продає улюблену іграшку дітей за 100 тисяч, на ринку вона коштує 100 гривень: "Просто шматок гуми"

Як повідомляв "Знай.ua", в Харкові дітям подали салат з волоссям, мати в люті: "Вона ледь не вирвала їжу"

Знай.ua писав, харків'янин показав кекси з гидким сюрпризом, дітям краще не давати - "З вторсировини"