Відомий укаїнський співак, композитор і народний артист Олександр Пономарьов активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 135 тисяч відданих фанатів.

Відомо, що виконавець має пристрасть до мото їзди і часто публікує різні кадри зі своїм залізним конем. Цей раз не став винятком.

Так, артист опублікував архівний знімок 9-річної давності, який був зроблений в курортному місті Канни на південному сході Франції.

За словами Пономарьова, тоді на мотоциклі він зумів вичавити 6500 об/хв, хоча і втомився від цього.

"9 років минуло! Десь під Каннами! 6500 на мотоциклі тоді дав! Втомився, але приємно згадати 😁",- написав артист.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Хороший німб!!! 😉 ", "Олександр, у Вас за спиною дорожній знак виглядає, як німб над головою. Класна фотографія вийшла! 👍 ", "Дуже круто і романтично, можна написати про це пісню? 🙂 ", "Круто! Ви Молодець! Нехай вас зберігає в дорозі завжди! 👍 ❤ ️ ", "На Лазурці неймовірна спека🙊вам не жарко було в шкірянці🙈або це спец.байкерська куртка?💜 ", "А ви бачили який у Вас німб над головою?", "Саша, куди ви?? Не кидайте нас!!!😂 😂 😂 ", "А я думав Це натяк на німб над головою", - писали в коментарях шанувальники.

Нагадаємо, раніше Пономарьов з гумором підтримав новоспеченого татуся Віктора Павлика: "Пашка, вітаю!" Пономарьов привітав Віктора Павлика з поповненням у родині

Як повідомляє портал «Знай.иа» Щасливого Пономарьова засікли в обіймах з розкішною блондинкою: "Марічка". Олександр Пономарьов привітав свою колегу по сцені Марію Бурмаку з Днем народження.

Також «Знай.иа " писав, що Пономарьов показав дорослу дочку, домашня атмосфера в світле свято: "Вітаємо вас разом". Артист поділився атмосферним знімком з дочкою