Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 8,3 мільйонів чоловік.

Зовсім недавно, 14 червня 2021 року знаменитість святкувала свій 31 День народження, який паралельно став і днем смерті її улюбленого дідуся Олексія. Але ж влітку Регіна разом з одеським сімейством вирушила до Туреччини, не взявши з собою Влада Топалова, який, за її словами, знаходиться вдома і відновлюється після важкої операції.

Регіна Тодоренко, instagram.com/reginatodorenko
Регіна Тодоренко, instagram.com/reginatodorenko

А зараз в TikTok з'явився фрагмент її участі в шоу "Вечірній Ургант", де вона була ще з великим животиком. Іван поцікавився, як же так сталося, що саме вона відведе Влада Топалова у всіх.

"Я з дитинства медитувала, у мене була картинка. Постер Smash!!, і я знала, що вийду заміж за Біленького. Ну, власне кажучи... Мені подобався", - каже Регіна Тодоренко.

@regina.todorenko_vlad

😍😍❤️🥰🥰 #регинатодоренко #регинаивлад #владтопалов #топаловы рек

♬ оригинальный звук - Regina and Vlad Fan

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Пішла медитувати на темненького... з Смеш", "Така природна і без всяких понтів. Розумничка, Регіна найкраща" , "Я развагiтнiю і потім поговоримо", "Мрії збуваються", "А мені темненький завжди подобався, а сестрі світленький", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко зізналася, через що їй довелося лити сльози: "Не забувати про це"

Як повідомляв "Знай.ua", заміжня Тодоренко "зрадила" Топалову з іншим у кабріолеті: "Це великий ризик"

Знай.ua писав, Регіна Тодоренко після дня народження спробувала збити палицею літак: "Не потрапили"