Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 8,3 мільйонів чоловік.

Зовсім недавно, 14 червня 2021 року знаменитість святкувала свій 31 День народження, який паралельно став і днем смерті її улюбленого дідуся Олексія. Зараз в TikTok з'явилося кумедне відео за участю виконавиці, яка була присутня на радіо і зіграла з ведучими в гру "Було/Не було", як це робив Філіп Кіркоров.

Регіна Тодоренко, скріншот: Youtube
Регіна Тодоренко, скріншот: Youtube

На більшість питань Регіна Тодоренко відповіла ствердно, іноді зі сміхом і зі 100% ймовірністю. Однак на частину з них вона відповіла "Ні". Наприклад, стало відомо, що виконавиця ніколи не витрачала кошти із золотої карти особисто на себе і не критикувала інших ведучих "Орла і Решки" в таємниці.

Регіна Тодоренко, instagram.com/reginatodorenko
Регіна Тодоренко, instagram.com/reginatodorenko

Але при цьому вона милася в річці, соромилася неголених ніг на побаченні, хотіла збільшити груди, втягувала на людях живіт, відчувала метеоризм в громадських місцях, користувалася чоловічим туалетом і нюхала свої пахви перед виходом. Але і це ще не все.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Регіна Тодоренко зізналася, що у неї був роман на знімальному майданчику, вона займалася любов'ю під час зйомок "Орла і Решки", їй говорили, що співати це не її, називали "брудною дівчиною" і що для неї розмір має значення.

@dmitrievofficial

На реакцию Регины можно смотреть вечно😎 #былонебыло#рекомендации#тодоренко

♬ оригинальный звук - Валерий Дмитриев

Нагадаємо, Регіна Тодоренко зізналася, через що їй довелося лити сльози: "Не забувати про це"

Як повідомляв "Знай.ua", заміжня Тодоренко "зрадила" Топалову з іншим у кабріолеті: "Це великий ризик"

Знай.ua писав, Регіна Тодоренко після дня народження спробувала збити палицею літак: "Не потрапили"