Нардепи розповіли, якої зарплати, на їхню думку, буде достатньо для гідного життя звичайному українцю. Народні обранці називали різні цифри, діапазон вражає.

Журналісти запитали у народних депутатів, якою, на їхню думку, має бути зарплата українців, щоб забезпечити гідне життя. Високопосадовці не зійшлися на єдиній сумі й називали різні цифри - 1€, 20, 22-24 тисячі гривень тощо.

Проте, найбільше відзначилася народна депутатка від партії "Слуга народу" Галина Третьякова, яка раніше заявляла, що у безробітних людей народжуються діти "низької якості".

Галина Третьякова, скрін з відео
Галина Третьякова, скрін з відео

На думку Галини Третьякової українцям достатньо зарплати в 5500 грн. Водночас у неї самої середня зарплата за місяць минулого року склала 42500 грн.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

В опитуванні також взяли участь такі народні обранці як Ілля Кива, Василь Німченко, Антон Яценко, Марія Мезенцева, Євген Шевченко, Данило Гетьманцев, Володимир В'ятрович, Кіра Рудик та інші. Зокрема, вони називали наступні суми.

Депутат Партії ОПЗЖ Василь Німченко назвав конкретну цифру - 36,5 тис. грн на сім'ю з трьох осіб. Депутат партії "Батьківщина" Антон Яценко вважає, що вона повинна бути на європейському рівні - не менше тисячі євро.

Ілля Кива, скріншот з відео
Ілля Кива, скріншот з відео

Депутат фракції "Слуга народу" Марія Мезенцева зазначає, що суми 5000 гривень недостатньо. Народний депутат від Партії "ОПЗЖ" Ілля Ківа відповів, що для достойного життя прожитковий мінімум повинен становити 22-24 тисячі гривень.

Глава партії "Голос" Кіра Рудик назвала приблизну суму у розмірі 20 тисяч гривень. А недавно виключений з фракції "Слуга народу" депутат Євген Шевченко вважає, що українці повинні отримувати європейські зарплати, а це орієнтовно 1200 євро.

Депутат фракції "Слуга народу" Данило Гетманцев вважає сумою, якої буде достатньо, щоб забезпечити собі гідне життя - приблизно 1000 євро. А депутат партії "Європейська Солідарність" Володимир В'ятрович назвав суму у розмірі 30 тисяч гривень.

Нагадаємо, Ілля Ківа показав дива ораторського "таланту" під Радою: "Помурчати-подринчати". Ілля Ківа відповів на каверзні питання юного журналіста

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олена Зеленська відправила чоловіків у декрет й вигадала для них ще дещо: "На власному досвіді". Олена Зеленська повідомила важливу новину для чоловіків

Також "Знай.ua" писав, вчителька накинулася на дитину з розладами аутистичного спектру: тримала за руки й била по обличчю. Педагог відзначилася жорстокою поведінкою щодо учня