Олександр Пономарьов, український співак і композитор, вирішив згадати свої подорожі до того, як країни закрили свої кордони через коронавірус. Відповідне повідомлення він опублікував на власній сторінці в соціальній мережі Instagram.

Як відомо, Пономарьов – великий прихильник мотоциклів та всього, що з ними пов’язано. Дев’ять років тому він здійснив подорож на мотоциклі до Канн, що у Франції.

«А я продовжу спогади! 9 років тому - Канни на мотоциклі Honda Valkyrie Rune! 6500 км, 10 країн! На обличчі все написано», - написав Пономарьов, публікуючи знімки, на яких він щасливо посміхається на вулицях французького міста.

Фанати підтримали захват співака та його жагу до подорожей. Багато хто зазначає, що теж мріє так само проїхатися Європою на мотоциклі.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

«Клас!!! Ви Молодець!!! Щастя Вам на всіх життєвих дорогах!!!», «Задумано - зроблено! Поважаємо! Дуже пишаємося! і як приклад молодим будемо показувати!», - зізнаються у підтримці улюбленого співака українці.

«Фото супер! Втомлений проте щасливий! Гарних вихідних і чудового настрою!!!», - додають інші коментатори.

Раніше ми писали про те, що Дзідзьо показав важливу подію перед розлученням: "за хвилину до..." Олександр Пономарьов поділився кадрами із закулісся церемонії вручення Шевченківської премії. Відомо, що пісню Пономарьова "Чому" також виконали Микита Алексєєв, Артем Пивоваров і Дзідзьо.

Нагадаємо, Олександр Пономарьов розтопив серця українців щирістю: "Любіть, не соромтеся". Співак записав зворушливе відео.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дзідзьо провів вечір у чоловічій компанії, але йому не повірили: "А де Цибульська?"