Білорусь більше не прийматиме українські літаки. Про це повідомили на Telegram-каналі "Інсайдер UA".

Президент Олександр Лукашенко заявив, що Білорусь не прийматиме українські літаки у зв'язку з тим, що Україна прийняла рішення припинити авіасполучення між країнами.

"Раз Україна закрила нам проліт, то ми з України не будемо просто приймати літаки" - сказав Олександр Лукашенко.

Публікація каналу Інсайдер UA: Telegram
Публікація каналу Інсайдер UA: Telegram
Публікація каналу Інсайдер UA: Telegram

Варто відзначити, що рішення про припинення авіасполучення українська сторона прийняла після інциденту з літаком Ryanair, який здійснив вимушену посадку в Мінську після неправдивого повідомлення про бомбу на борту.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Після приземлення літака з борту зняли білоруського опозиціонера Романа Протасевича, який покинув Білорусь минулого року і перебував у розшуку у спецслужб країни. Ця дія викликала реакцію з боку не тільки України, а й інших світових країн.

Разом з тим, на порталі білоруського посольства з'явилося повідомлення, в якому представники Білорусі висловили подив рішенням України припинити авіасполучення.

Крім цього білоруські дипломати вважають, що таке рішення буде негативним для українців, оскільки білоруси не зможуть потрапити в Україну в розпал туристичного сезону.

Олександр Лукашенко, фото: hromadske.radio
Олександр Лукашенко, фото: hromadske.radio
Олександр Лукашенко, фото: hromadske.radio

Нагадаємо, що Європарламент відрізає Білорусь від усього світу: нові санкції і відключення від SWIFT

Як повідомляв портал "Знай.uа", в'язні перебувають у владі мстивого і жорстокого Лукашенка-і Путіна, який любить грати в геополітичні ігри, - Чорновіл

Також, "Знай.uа" писав, що Устенко порадив Україні визначитися з кінцевою метою її дій щодо Білорусі