Відомий український модельєр Андре Тан дав кілька підказок про те, як правильно підібрати купальник по фігурі і відповідно до модних тенденцій сезону-2021. Він поділився відповідною публікацією в соціальній мережі Instagram.

Зокрема, він назвав трендові рішення в купальниках цього літа:

Неон: очікуваний в купальнику, незалежно від кількості. Це може бути Основний колір купальника або тільки деякі елементи.

"Хітяра-мікс різних неонових відтінків в одному (до речі, всі вони легко поєднуються між собою). Є невелике "але»: неон добре виглядає лише на засмаглій шкірі", - акцентує модельєр.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Зав'язка: багато зав'язок, і побільше. Їх можна обернути навколо талії або перевернути ліф від купальника догори ногами, схрестивши зав'язки на шиї. Таку форму купальника придумала і ввела в моду Кендалл Дженнер.

У квіточки: актуальний в цьому сезоні принт в дрібні квіточки стосується і купальників, особливо відрядних. Виглядає свіжо і жіночно.

Лаконічність: мінімалістичний дизайн без зайвих деталей з акцентом на колір.

Кроше: у моді в'язані і трикотажні купальники. Важлива фактура і колір. Такий купальник може бути непрактичним на пляжі, але він добре виглядає в поєднанні з джинсами або спідницею.

Жатка: не важливо, яка текстура - головне, щоб вона була. "Вафелька", гофре, жатий шовк – все в тренді, і все візуально збільшує обсяги.

Раніше "Знай.иа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове Селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.