Ведучий "Improv Live Show" на Новому каналі Олександр Педан вже протягом багатьох років веде гумористичні передачі.

І зараз він вирішив поділитися інформамією, як же гуморять в їх сімействі. Чоловік частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 620 тисяч чоловік. Педан-зовсім не звичайний ведучий в телепередачі Improv Live Show, адже іноді він сам стає учасником імпровізацій із запрошеними знаменитостями.

Олександр Педан, фото: пресслужба "Нового каналу"
Олександр Педан, фото: пресслужба "Нового каналу"

"У нас всі жартують один над одним, але я зазвичай програю в цій гумористичні битві. Вважаю, що дружина жартує краще, ніж я.хоча це не її професія, і вона робить це не на широку публіку. Всі мої друзі фанатіють від її жартів. Інна і класно володіє чорним гумором, і вміє підколювати так, що я іноді не можу відповісти. І боюся жартувати над дружиною", - зізнався Олександр Педан.

Його дочка, за словами самого Олександра, теж любить пожартувати над батьком. Вона пішла почуттям гумору в обох батьків. При цьому у Педана навіть є страх, коли Валерія об'єднується з мамою і починає підколювати ведучого. В такому випадку шансів спокійно вийти з ситуації практично немає. Іноді гуморист навіть соромиться цього, хоча у нього за плечима цілих 11 років КВК і згодом - робота в гумористичних програмах.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Олександр Педан, фото: пресслужба "Нового каналу"
Олександр Педан, фото: пресслужба "Нового каналу"

Їх чотирирічний син поки тільки вчиться. Іноді навіть вискакують різні смішні фразочки, але розуміє це дитина чи ні, невідомо. Після цього, каже Олександр, малюк ніби чекає реакції.

"Він підійшов і запитав: "Тато, скажи, будь ласка, а навіщо туалетний папір пахне полуницею, якщо у попи немає носика". І я навіть не знаю – він пожартував або поставив філософське питання", - додав Олександр Педан.

Олександр Педан, фото: пресслужба "Нового каналу"
Олександр Педан, фото: пресслужба "Нового каналу"

Нагадаємо, друг Притули Педан назвав 5 найкращих видів літнього спорту: завжди у формі і з гарним настроєм

Як повідомляв "Знай.ua", Каменських, Педан і Зібров зізналися Києву в безмежній любові: "Місто ритму, любові і мрії"

Знай.ua писав, Олександр Педан поборовся з Ектором Хіменесом-Браво за звання "МастерШефа": плита, руки і Майкл Джексон