Настя Каменських зізналася, що їй пропонували інтим за гроші. Про це вона розповіла в інтерв'ю Люкс ФМ.

Відома українська співачка в шоу-бізнесі з 2004 року і виступала в різних міжнародних фестивалях. У 2006 року вона заснувала дует Олексієм Потапенко "Потап і Настя". Співпраця протрималася плідних одинадцять років, після чого вона запустила сольний проект NK.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

У якості автономної співачки вона випустила дебютний сольний альбом "No Komments", який відразу ж був переведений на три мови. Сингл Каменських українською мовою "Тримай" вважається найкращим естрадним хітом, а також він став першою українською піснею, яка прозвучала в італійському радіо.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Однак успіх української знаменитості прийшов не відразу, були й важкі часи. Нещодавно Настя Каменських зізналася, що отримувала пропозицію від багатих людей надавати інтимні послуги за гроші. При цьому вона була в непростому фінансовому становищі.

Настя Каменських, фото: "Зірковий шлях" / Instagram
Настя Каменських, фото: "Зірковий шлях" / Instagram

[quote author=""]Це було дуже давно, як тільки наша група почала бути популярною, я пам'ятаю що Льоша (Потап) допомагав мені. Я просила його, тому що мені це не подобалося. У мене було таке, що я побила чувака трояндами. Шипами. У мене була мета своя. Я розуміла, що я хочу її домогтися самостійно, - зізналася знаменитість.

Нагадавши, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.