На сторінці в соціальній мережі Тік-Ток відомого українського кухаря, кулінара, судді кулінарного проекту "МастерШеф" Ектора Хіменеса Браво з'явився новий пост.

"Хеппі Фрайдей!", - підписав він коротеньке відео, на якому танцює, викидаючи при цьому популярну іграшку «Поп-Іт».

Відео, орієнтоване на користувачів Тік-Ток, проте, не дуже-то їх вразило. У коментарях до посту вони відзначають, що краще б кулінар залишався на своєму робочому місці – на кухні.

"Не наливайте більше дідові", "Чорний фартух", "Ектор, не переходь на бік зла, залишайся на кухні", "Ектор, зробіть вкусняшку з поп-Іт", - пишуть коментатори.

«Дядя Ектор, чого це ви? Моя мама не буде вас більше дивитися", – додають користувачі соцмережі, основна аудиторія якої - діти.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

@hectorjimenezbravo

Хеппи Фрайдей! 🤪 #симплдимпл #попит #эктор

♬ چشجش - ПЕТЬКА ЗАРАЗИТ ЭТОТ МИР

"Я ж говорив, не готуй страви з марихуаною», «Ектора макухнуло, звичайно», «Чого ви пристали, нормально танцює, ви ще мої танці не бачили», - допускають в коментарях.

"Здрастуй, боюся, що один з учасників вашого проекту підмішав вам в блюдо грибів з наркотичними властивостями. А... Ну, мабуть, вже пізно", - пише один з читачів Ектора.

Нагадаємо, рецепт салату "Олів'є" без ковбаси від судді " МастерШефа": особливий інгредієнт змусить пробувати ще і ще.

Як повідомляв " Знай.ua", " МастерШеф. Професіонали 2" - всі таємні подробиці про учасників кулінарного шоу.

Знай.ua писав, " МастерШеф. Професіонали-3 " фінал: хто отримав мільйон гривень і роботу в ресторані Володимира Ярославського.