Сьогодні ми в черговий раз ділимося з вами секретиками, які повинні бути в пам'яті кожного поважаючого себе садівника.

Раніше ми якось розповідали, якою має бути підгодівля, щоб полуниця виросла величезною і у великій кількості. До її складу зовсім не входить хімія, вона абсолютно натуральна і складається з одного склянки просіяного золи, двох грам марганцівки, такої ж кількості борної кислоти в порошку і однієї столової ложки йоду.

Яблуні, фото: скріншот з відео
Яблуні, фото: скріншот з відео

А зараз ми поділимося невеликою порадою, яка підвищить врожайність. Але є одна особливість-цим секретом потрібно скористатися якраз тоді, коли рослини почнуть набирати колір. Тоді Вам слід встигнути окропити все прямо по квітам, Поки цвіте. Це стосується і яблуні, і помідорів, і огірків, і вишні, і так далі.

Помідори, скріншот: YouTube
Помідори, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Берете слабкий розчин бору, який можна купити в будь-якій аптеці, в кількості двох-трьох грамів на десять літрів води. Стільки буде достатньо, щоб залити рідиною весь сад.

Розчин бору діє неймовірно ефективно, будучи чимось на зразок "зав'язі", але при величезній різниці у вартості (дешевше). Багато садівники діляться тільки позитивними відгуками після використання бору на своєму городі. Зав'язей стає більше, а скидання плодів на ранніх стадіях практично немає.

Огірки, скріншот із відео
Огірки, скріншот із відео

Нагадаємо, як прогнати ненажерливих гусениць зі свого городу: кращий метод без шкідливої хімії

Як повідомляв "Знай.ua", проста підживлення полуниці, яка зробить урожай ароматним і соковитим - ефективні поради для дачників

Знай.ua писав, сонце допоможе вашим гарбузам швидше дозріти і набрати вагу: що потрібно робити