У Житомирі спроба залатати асфальт, що провалився, на дорозі пішла не за запланованим сценарієм. Замість ремонтних робіт комунальникам довелося рятувати свій же автомобіль.

"Близько 19.30 19 червня на площі Соборній у Житомирі завершилася операція з порятунку вантажівки, яка провалилася під асфальт кількома годинами раніше», - передають місцеві ЗМІ.

При цьому самоскид повернув асфальт для ремонту тієї ж ями, в якій опинився.

"Ласкаво просимо в підземелля Житомира. У центрі міста на Соборній площі під землю пішов самоскид. Але це ще не все. Він був завантажений доверху асфальтом для оновлення покриття на тому самому місці, де провалився. Перший виїзний виступ театру іронії пройшов успішно", - написали з цього приводу в телеграм-каналі Perepichka News.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Звільнили автомобіль з пастки завдяки будівельному крану, який викликали на місце події. В цілому комунальникам знадобилося близько 3,5 годин, щоб повернути вантажівку з прірви.

Нагадаємо, що у Дніпрі в районі ДЗМО трамвай зійшов з рейок і зніс стовп.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі масово ламають нові ліфти.

Також Знай.uа писав, що у Дніпрі рятувальники дістали з 1,5-метрової ями кошеня, яке не могло вибратися самостійно назовні.