У суботу, 19 червня, вийшов третій випуск кулінарного шоу "МастерШеф. CELEBRITY ".

Так, у свіжому випуску в кулінарній битві зійшлися: учасники реаліті-шоу "Холостячка" Олексій Тригубенко, Андрій Рибак та Ілля Рибальченко в команді синіх і учасниці "Холостяка" Юля Бельченко, Джессіка Чеги і Дана Оханська в команді червоних.

У першому конкурсі на учасників чекала естафета з сюрпризом під чорними коробками. Так, командам треба було приготувати равіолі з курячим філе, цибулею-шалот, горгонзолою і соусом з шавлією. З цим завданням найкраще впоралися дівчата і отримали свій заслужений 1 бал.

Кулінарний крокодил став другим конкурсом для команд. Юля і Андрій дивилися на блюдо-оригінал, а після тільки за допомогою рухів, показували своїм командам продукти і етапи приготування. У цьому конкурсі перемогла команда хлопців.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У третьому конкурсі командам потрібно було приготувати українські голубці. Але спочатку учасники повинні були поборотися за хороші кухонне приладдя. Для цього командам поставили 10 питань, на які вони повинні були відповідати. Та команда, яка набирала найбільше балів, вигравала найкраще кухонне приладдя.

Команда хлопців змогла приготувати ідеальні голубці, які сподобалися Ектору Хіменесу-Браво. Так, у третьому випуску шоу, з рахунком 5:1 перемогли Олексій Тригубенко, Андрій Рибак та Ілля Рибальченко.

Нагадаємо, раніше Ектор з "МастерШеф" викинув поп-ІТ і розлютив підлітків: "не наливайте більше дідові"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Юля "Зайка", Джессіка і Дана "напали" на колишніх Ксенії Мішиної з "Холостячки": "дивлюся і ржу"

Також «Знай.иа " писав, що Учасники "Холостяка" несподівано перебралися на "МастерШеф": "і тут будуть пари"