Анна Семенович неймовірно погладшала За останній час. Шанувальників здивувало відео з останнього концерту.

Колишня подруга і колега Жанни Фріске, 40-річна співачка і екс-учасниця групи "Блестящие" Анна Семенович нещодавно стала радіоведучою. А ще артистка активно веде свою сторінку в Instagram, де не перестає вражати шанувальників своїми відвертим фото і відео.

Нещодавно українська співачка поділилася відеозаписів у соціальній мережі Instagram. Незважаючи на те, що сама артистка подякувала шанувальникам за те, що її підтримують і назвала концерт приголомшливим, її інтернет-аудиторія була збентежена відеозаписом.

Вчора був приголомшливий концерт❤️ Буся дуже старалася! Спасибі, мої дорогі, що підтримали мою нову пісню і співали весь концерт зі мною! Запалили, так запалили! Люблю вас!
, - повідомила на

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

На відео артистка співає в темно-синій сукні до підлоги з об'ємними плечима і сміливим розрізом. Користувачі соціальної мережі Instagram відмічають, що сама жінка помітно Поповніла. Також деяким шанувальникам не сподобався стиль 41-річної Семенович.

Те почуття коли Бабкіна молодше виглядає"; "Вагу скинути треба"; "Сподіваюся Собянін не побачив вашу вчорашню вечірку?🤔 🤔 😀 😀а то він кисень перекриє всім вам скоро";"Хто ж Вам шиє ці дурні сукні, які вас спотворює
,- пишуть вони.

Нагадавши, Семенович закликала Шепелєва помиритися з родиною Фріске

Як повідомляв портал Знай.иа, Анна Семенович філософствує топлес

Також Знай.иа писав, Семенович в теплих краях заворожила чоловіків " диньками"