У мережі спливла фотографія сімнадцятирічної Ані Лорак, на яку звернули увагу шанувальники.

Ані Лорак на даний момент є однією з найпопулярніших українських співачок. На Instagram-каналі Зірковий шлях була опублікована фотографія, на якій знаменитість постала в сімнадцятирічному віці і зараз.

На старті кар'єри співачка мала кучері і згодом змінила імідж, віддавши перевагу довгим прямим волоссям. Також зовнішність знаменитості змінилася з причин природного старіння.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Інтернет-користувачі при цьому обурилися тим, як знаменитість змінилася не в найкращу сторону. Багато хто вважає, що в цьому винна сама Кароліна.

вона зараз не в кращу сторону змінилася, спотворити свою природну красу, це потрібно постаратися"; особа, як маска. Жах"; " схоже помінялися не тільки волосся, але і груди!
, - повідомляють вони.

Відзначимо, що українська співачка після розлучення з турецьким бізнесменом живе в Москві зі своєю дочкою. Цього місяця Софії виповнилося десять років, на честь чого Кароліна написала їй зворушливе привітання.

Раніше "Знай.иа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове Селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.