Леонід Агутін розповів про свій концерт, проте був запідозрений в махінаціях з метою отримання більшої кількості грошей.

Відомий виконавець і співак вже більше тридцяти років на сцені. Він запам'ятався своїм глядачам яскравим чином. Агутін при цьому вкрай працездатний співак, так як є аранжувальником, музикантом, автором.

Незважаючи на те, що він асоціюється з минулим поколінням, його Instagram користується неймовірною популярністю, зібравши 1,8 мільйона передплатників. Також його регулярно запрошують на різні заходи з концертами.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Зокрема 19 червня він був запрошений на день Нижнього Новгорода. Виконавець відіграв масштабний концерт, про що поспішив поділитися в соціальній мережі Instagram.

Вчора в Нижньому Новгороді, на концерті на честь 800 річчя міста, була фантастично душевна атмосфера! Звичайно шкода, що публіці довелося подолати деякі незручності. Витрати часу. Кожен зробив ПЛР тест на вході, а значить заплатив гроші і плюс затримка концерту на годину. Але це краще, ніж скасовувати! Спасибі вам, мої дорогі, що ви зібралися вчора, незважаючи на жертви! Спасибі всім причетним! Ви молодці!
, - розповів він.

Однак деякі шанувальники запідозрили організаторів концерту недобре.

Жах, тест брали б безкоштовно за все з людей гроші деруть"; "Артисти повинні вже проти цього божевілля виступити️, ️а не тести безглузді робити,
, - скаржаться вони.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", убита горем Джолі написала заповіт: все для найкращого у світі чоловіка.

Також "Знай.uа" писав про те, що зірка Гри Престолів розповіла про психічні проблеми.

Також Знай.ua писав, що Лепс залишився без продюсерів.