Популярна українська співачка Злата Огнєвіч, яка незабаром з новим образом "Холостячки" змінить Ксенію Мішину в другому сезоні шоу, продовжує радувати шанувальників все новими і новими цікавинками. Нещодавно Злата похизувалася фотосетом у весільній сукні, а тепер 35-річна красуня анонсувала вихід нового синглу.

Відомо, що нова пісня отримала назву "Мій назавжди", як би натякаючи, Злата вже готова до нових відносин. І проєкт "Холостячка" повинен співачці в цьому допомогти.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Злати Огнєвіч в мережі Instagram.

Публікація Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram
Публікація Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

У свіжій публікації Злати можна побачити, що співачка залишила підпис до фотографії зі слів, які будуть в новому синглі "Мій назавжди".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Абсолютно не секрет, що сотні тисяч українців чекають старту нового сезону "Холостячки". Злата Огнєвіч шукатиме кохання на проєкті на очах у мільйонів глядачів. У перерві між зйомками проєкту виконавиця встигає позувати у яскравих фотосесіях.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Днями Злата опублікувала серію приголомшливих знімків, де граціозно позувала на камеру на узбережжі. Співачка і майбутня "Холостячка" одягла приталену довгу білу сукню на тонких бретелях. Наряд був зі спокусливим декольте і звабливим вирізом на нозі, що дозволили дівчині похизуватися принадами розкішної фігури.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

На знімках дівчина постала босоніж, що надає її образу ніжності. Візажисти зробили Огнєвіч укладку з "мокрим" ефектом, а на обличчі – макіяж в коричневих тонах з акцентом на очах.

Раніше повідомляли, Еллерт зробив ризикований трюк за кермом заради "Холостячки" Мішиної.

Як повідомляв Знай.uа, Злата Огнєвіч показала, в чому буде на першій вечірці "Холостячки".

Знай.uа писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч назвала риску, яка приваблює її в чоловіках.