Українці стали все частіше скаржитися на якість обслуговування в місцевих супермаркетах. Цього разу "під роздачу" потрапив супермаркет мережі "Велика кишеня" в Києві.

Про це стало відомо завдяки повідомленню в телеграм-каналі "Чорний список"

Так, в магазині "Велика кишеня", що знаходиться за адресою Леся Курбаса, 6г, покупцеві знадобилося купити пакетик із застібкою ЗІП-лок. На ціннику стояла ціна 9,27 гривень за штуку, а на касі вартість пакетика зросла майже в 2 рази - до 16,89 грн.

Обдурений клієнт доклав і два фото з доказами - з цінником і чеком, де добре помітна різниця в цінах.

фото: Чорний список
фото: Чорний список

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

фото: Чорний список
фото: Чорний список

"Велика_кишеня на вул. Леся Курбаса, 6Г. на ціннику написано 9.27 грн. за пакетик, а на касі пробивають майже в 2 рази дорожче", - йдеться в повідомленні.

"Кругом на**алово, за*пали чорти. За таку помилку магазину штраф в 1000-кратному розмірі в казну. Дивись, порядок", "а зараз скрізь так", " а в магазин зверталися?",- писали в коментарях українці.

Нагадаємо, раніше У Харкові Піцерія подала клієнту картоплю в кришках від суші: тарілки закінчилися або лінь мити? Харків'янину запропонували поєднати японську та американську кухню

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ашан продає улюблену іграшку дітей за 100 тисяч, на ринку вона коштує 100 гривень: "Просто шматок гуми"

Також «Знай.иа " писав, що Українка натрапила на зіпсований товар у супермаркеті: "піднімуть ціну за цвіль". Українці все частіше почали скаржитися на якість товарів у місцевих супермаркетах.