Відома українська телеведуча, зірка телевізійного проекту "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,6 мільйона чоловік.

Її чоловік, теж знаменитий телеведучий Юрій Горбунов, теж любить викладати різні фотографії і відео у себе на акаунті з мільйоном передплатників. Зовсім недавно стало відомо, що вони раптом опинилися в Одесі.

Катя Осадча та Юрій Горбунов, instagram.com/kosadcha/
Катя Осадча та Юрій Горбунов, instagram.com/kosadcha/

Юрій опублікував вже кілька публікацій, на яких разом з усміхненою Катериною Осадчою постав поруч з пам'ятником дюку (герцогу) де Рішельє і біля колонади Воронцовського палацу.
Зараз телеведучий знайшов в Одесі місце, яке не відвідати, опинившись в цьому морському місті, неможливо, якщо ви не грішник.

"Бути в Одесі і не заїхати на Дачу - то гріх #Одеса #літо #дача", - пише Юрій Горбунов.

Катя Осадча і Юрій Горбунов, instagram.com/kosadcha
Катя Осадча і Юрій Горбунов, instagram.com/kosadcha

"І скільки грошей залишили в Одесі? Дуже багато", "Шикарне місце, з санаторним колоритом🔥", "Юра, дача - це круто", "Відпочинок", - написали користувачі в коментарях.
На перший із зазначених хтось із коментаторів вирішив дати власну відповідь. "А вам не всерівно? Вони собі дозволити можуть, так як працюють!", - пише він.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Юрій Горбунов без вагітної Осадчої зважився на чоловічу розмову: "Дивиться зверху"

Як повідомляв "Знай.ua", вагітна Катя Осадча відкрила двері в море, Горбунова більше не бачити: "Які Ваші?"

Знай.ua писав, вагітна Катерина Осадча зізналася в дикому графіку перед пологами: "Бережіть себе"