Надя Дорофєєва розповіла шанувальникам факти про створення її кліпу. Відповідний пост з'явився на її офіційній Instagram-сторінці.

З 17 листопада Надія Дорофєєва виступила під сольним брендом DOROFEEVA і презентувала кліп на новий сингл "Gorit".

Так під час прем'єри пісня стала першою в українському iTunes і очолила кілька чартів Apple Music, зробивши Дорофєєву першою українською артисткою, що домоглися таких успіхів. На даний момент виконавиця успішно гастролює в Україні та за кордоном.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На початку червня Дорофєєва презентувала шанувальникам ще один грандіозний сюрприз-кліп на трек "Чому". Так, артистка зазначила, що музику і текст синглу їй допомагав створити чоловік Насті Каменських, репер і продюсер Потап, а режисером був Леонід Колосовський.

У кліпі вона постала в двох образах: світлому і темному. Сама Дорофєєва зізналася, що тут є символізм: світлий і темний одяг показує її сторони душі. Розкрити душу допоміг режисер Колосовський.

У кліпі "Чому" @leokolos допоміг розкрити мою світлу і темну сторони. Два образи уособлюють двох різних героїнь. Світла героїня-ніжна. Вона висловлює свої страждання в чуттєвій хореографії. А темна-агресивна, відкрито зриває свій біль і злість
, - зізналася вона.

Нагадавши, Маша Єфросиніна і Оля Полякова з дочкою зачарували стильним виглядом: все заради Наді Дорофєєвої.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова завела Кіз і похвалилася домашнім маслом: з "королеви ночі" – у фермерки.

Також портал Знай.uа писав, що Олег Винник зізнався, чому не говорить про особисте:"першою розповіла Полякова".