У Києві вивели на чисту воду жебрака, який зображував із себе бабусю. З'явилося відео даної події.

Бабуся займалася жебрацтвом в столиці, сидячи у величезному пальто і хустці. Однак один з перехожих запідозрив щось недобре. Він підійшов, став на коліна і почав розглядати "бабусю". З'ясувалося, що під виглядом літньої жінки ховається вусатий чоловік, передає телеграм-портал Україна в шоці.

Жебраки, фото: kh.depo.ua
Жебраки, фото: kh.depo.ua

На відео можна подивитися, що оператор, що знімає курйоз на телефон, підходить до жебрака і знімає його на смартфон. Видно, що у нього вуса. Передплатники почали активно коментувати даний курйоз.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Ахахаха"; "Ох і пронира🤣"; "Відчув по запаху мабуть"; "Транс-бабка"; "Та тому що занадто багато жебраків, які косять під бабусь, або це молоді дівчата, або хлопці"; "Коли дівчина образилася, і каже що не образилася, і такий точно?) "; "Дивно як захисничків не знайшлося"; "Ору з того як він заглядає йому під хустку
, - пишуть вони.

Жебраки, фото: kh.depo.ua
Жебраки, фото: kh.depo.ua

Відзначимо, що обман з боку жебраків - поширене явище в нашій країні. Зокрема в Києві була викрита вагітна жінка, яка вже кілька років на вулицях столиці випрошує у людей гроші і ніяк не народить.

Нагадавши, телефонні шахраї обібрали довірливих пенсіонерів на сотні тисяч гривень: популярна схема досі працює. Правоохоронці затримали організовану злочинну групу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", шахрай спритно обвів касирку навколо пальця: як не попастися на новий прийом. Зловмисник намагався обдурити касирку в магазині.

Також "Знай.uа" писав, що молода львів'янка повторила трагічну долю Ганни Кареніної. Жінка загинула на місці НП.