Відома українська співачка Slavia (Ярослава Притула), яка вирішила розлучитися з музикантом Дзідзьо (Михайлом Хома) після 7 років шлюбу, поділилася з багатотисячною аудиторією свіжим роликом у соцмережі Instagram.

Так, артистка розмістила в Insta Stories відео, на якому з'явилася в короткому топі з глибоким декольте і з величезним букетом у руках. Ярослава розповіла, що зараз активно ходить на телеефіри і бере участь в різних зйомках, на одній з яких їй вручили красиві квіти.

"У мене сьогодні вже другий ефір, другий день зйомки. Такі квіточки красиві подарував мені хлопчик зі свого городу. Біжу на зустріч з однією дуже цікавою людиною. А ввечері ще один ефір. Всіх люблю, цілую", - сказала на відео артистка.

Slavia, скріншот з Insta Stories

Slavia, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Slavia, скріншот з Insta Stories

Нещодавно Ярослава зізналася, що намагалася зберегти сім'ю до останнього, але в останні роки вона була тінню Дзідзьо. Тепер співачка хоче займатися сольною кар'єрою. Варто зазначити, що дітей у пари немає.

Раніше ми писали про те, що Slavia перед розлученням з Дзідзьо наважилася на поцілунок з красенем: мокрий і слизький.

Нагадаємо, Дзідзьо перед розлученням зі Slavia вирішив "насолити" колишній у компанії відомих красунь: Горбунов підтримав "парубочій вечір".

Як повідомляв портал Знай.uа, колишня Дзідзьо Slavia зізналася, з ким розважається після розлучення: "Множиш щастя на двох".

Також портал Знай.uа писав, що Дзідзьо показав, що зробило з ним розлучення, мама не впізнає: "Вже сивий".